Knauf Knauf
Atgal

Pristatome Knauf W61.lt sistemų techninį lapą

Pristatome projektuotojams ir statybos darbų specialistams skirtą techninį lapą: Knauf W61.lt sistemos. Leidinyje pateikiama informacija apie esamų masyvių sienų aptaisymą gipso plokščių konstrukcijomis.

Knauf W61.lt sistemos dažniausiai naudojamos įrenginėjant klasikinę apdailą ant senų, byrančio mūro ar labai nelygių sienų, kurių negalima tiesiogiai tinkuoti, glaistyti ir dažyti, o taip pat norint užtikrinti esamų sienų ugniaatsparumą bei pagerinti garso ar šilumos izoliaciją.

Naujai išleistame techniniame lape pristatomos pagrindinės Knauf W61.lt sistemos, jų techniniai duomenys, pristatomos konstrukcijų įrengimui reikalingos detalės bei medžiagų sąnaudų lentelės. Ypatingas dėmesys skiriamas sienų apšiltinimui, kadangi sienų šiltinimo iš vidaus būdas yra itin rizikingas dėl galimo kondensato susidarymo ir pelėsio atsiradimo.

Knauf tikslas - nuolat skleisti žinias apie Knauf produktus ir sistemas bei pasiūlyti geriausiai klientų poreikius atitinkančius sprendimus. Dėl to naujai išleistas Knauf W61.lt sistemų techninį lapas yra bene vienintelis Lietuvoje tokio pobūdžio leidinys, pateikiantis detalius tokių konstrukcijų įrengimo aprašymus vienoje vietoje.

Atsisiųsti Knauf W61.lt sistemų techninį lapą