Knauf Knauf

Naujiena - padidinto atsparumo MP 75 Blue gipsnis tinkas

Pristatome naujieną - MP 75 Blue gipsinį tinką, skirtą sienų ir lubų tinkavimui vidaus patalpose, mašininiu būdu.

Dėl išskirtinių savybių šį gipsinį tinką galima vadinti tikra inovacija. Tinkas yra kietesnis nei įprasti gipsiniai tinkai, todėl juo padengti paviršiai yra atsparesni fiziniams pažeidimams. Be to, tinkas yra impregnuotas, todėl paviršiai yra atsparesni ir drėgmės poveikiui. Be šių išskirtinių savybių MP 75 Blue pasižymi ir visais kitais įprastais gipsinių tinkų pranašumais, t.y. greitu ir patogiu naudojimu, nesudėtingu paviršių užglotninimu papildomai nenaudojant glaisto, elastingumu, ekologiškumu ir pan.

Pavadinimas MP 75 Blue tiesiogiai siejasi ir su padidintu atsparumu pasižyminčia Knauf gipskartonio plokšte Blue Šių dviejų produktų sistemą rekomenduojama naudoti tais atvejais, kai siekiama išgauti dar didesnį paviršių atsparumą drėgmei bei fiziniams poveikiams.

MP 75 Blue idealiai tinka naudoti drėgmės veikiamose patalpose, esančiose gyvenamuosiuose ir visuomeniniuose pastatuose, pvz.: vonios kambariuose, virtuvėse, garažuose ir pan., o taip pat patalpose, kurių paviršiai patiria didesnį fizinį poveikį, pvz.: visuomeninių pastatų koridoriuose ir vestibiuliuose, mokyklose, ligoninėse, laiptinėse, sporto paskirties patalpose ir pan. Dėl geresnio šiluminio laidumo ypač tinka vėsinamiems ir šildomiems paviršiams tinkuoti.

Sužinoti daugiau