Knauf Knauf
Atgal

Zalcburge vyko Knauf Junior Trophy 2019

Zalcburge vyko Knauf Junior Trophy 2019
  • Junior Trophy
  • Junior Trophy
  • Junior Trophy

Tradicinis „Knauf Junior Trophy“ konkursas birželio 4-6 d. jaunuosius statybininkus sveikino iš Austrijos miesto Zalcburgo. Į konkursą šiais metais atvyko 12 komandų iš įvairių Europos šalių, kurios varžėsi dėl geriausio jaunojo statybininko vardo.

Suskaičiavus komisijos vertinimo balus, šiųmečiame „Knauf Junior Trophy“ konkurse nugalėtojais tapo komanda iš Baltarusijos, o antrąja vieta dalijosi vienodą balų skaičių surinkusios komandos iš Serbijos ir Belgijos.

Lietuvos jaunuosius statybininkus Zalcburge atstovavo Rytis Vileikis ir Lukas Michalovkis studijuojantys Vilniaus statybininkų rengimo centre. Gabių jaunuolių komanda užėmė 5-ąją vietą. „Knauf Junior Trophy“ konkursui juos ruošė statybininko profesijos mokytojas Vidas Ringelevičius, kuris jau ne pirmus metus šiam konkursui ruošia savo auklėtinius.

Įgytas žinias studentai demonstravo teorinėje dalyje atsakinėdami į testo klausimus, o praktinius gebėjimus ir mokėjimą dirbti su „Knauf“ statybinėmis medžiagomis rodė montuodami sausosios statybos konstrukciją.

Konkurse šiemet dalyvavo moksleivių ir mokytojų komandos iš Baltarusijos, Serbijos, Belgijos, Kroatijos, Lietuvos, Kazachstano, Latvijos, Bulgarijos, Čekijos, Austrijos, Gruzijos, Slovėnijos.